Neem contact op 073 642 23 34

Vakbeurs Facilitair januari 2015!

Het thema Kwaliteit & beleving van de werkomgeving.

 

Afgelopen week 14, 15 en 16 januari heeft de vakbeurs Facilitair plaatsgevonden in de Brabanthallen in ´s-Hertogenbosch. De afgelopen jaren is facilitair uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire sector. Met een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair managment en gebouwbeheer dragen deze bij aan de kwaliteit en de beleving van de werkomgeving.

Lees meer
Geplaatst door Boy van Wandelen

Vakbeurs Facilitair
Beste Bezoeker/klant,

Volgende week op 14, 15 en 16 januari is Keuringssticker.com te vinden op de Vakbeurs Facilitair.
Wilt u meer te weten komen over onze producten en diensten? Wij willen u graag uitnodigen om een bezoek te brengen aan onze stand.
Wij zijn te vinden op standnummer 1C.021.

De toegang tot de beurs is gratis. Wilt u gratis toegang zonder wachttijd?
Registreer u dan via:

Hier kunt u voorregistratieformulier invullen


Graag heten wij u van harte welkom op onze stand in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. 

Lees meer
Geplaatst door Boy van Wandelen

Altijd de beste kwaliteit en de voordeligste prijs!


10 redenen om uw keuringsstickers te bestellen op keuringssticker.com
 

1.   Wij hebben 52 jaar ervaring en daardoor simpelweg de béste op dit gebied.
2.   Wij hanteren altijd de allerbeste kwaliteit en de voordeligste prijs!
3.   Wij hebben een eigen machinepark in huis waardoor wij onze stickers zelf produceren en niet importeren uit China of lage lonen landen.
4.   Wij hebben 100.000+ keuringsstickers op voorraad die we nog dagelijks aanvullen.
5.   Wij geven u altijd een eerlijk advies en garanderen u een uitstekende service.
6.   Wij verpakken onze producten netjes en versturen dit altijd in een doos met track en trace.
7.   Wij zijn géén tussenhandelaar, u bestelt direct bij de drukker!
8.   Wij reageren altijd snel op uw vragen en zorgen voor een correcte afhandeling.
9.   Geen minimale afname, u bestelt al vanaf 1 stuks.
10.  Vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!

Lees meer
Geplaatst door Boy van Wandelen

Nu ook VCA keuringsstickers standaard in ons assortiment.

VCA keuringsstickers
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te beperken.

De VCA checklist is niet alleen een eenvoudige checklist. Het is een programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief getoetst kunnen worden. Bedrijven kunnen hierdoor aantonen ze zich aan bepaalde veiligheidseisen houden. In het VCA certificaat zijn onderwerpen opgenomen die ook in de Arbo-wet zijn vast gelegd. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om Risico- Inventarisatie en –Evaluatie, Beleidsverklaring en Persoonlijke beschermingsmiddelen.

Verschillende arbeidsmiddelen worden mechanisch gekeurd of geinspecteerd terwijl er ook elektrische delen op het arbeidsmiddel zitten. Deze zullen dan NEN3140 gekeurd moeten worden.

Doormiddel van een VCA keuringssticker laat u zien dat het mechanisch deel van het arbeidsmiddel goedgekeurd is. Deze kunt u voordelig in onze webshop bestellen in de formaten 30mm, 40mm rond en in de kleuren zwart-wit, paars of groen.

>> “klik hier voor een overzicht VCA keuringsstickers” <<

Lees meer
Geplaatst door Boy van Wandelen

Nieuwe keuringsstickers toegevoegd aan ons standaard assortiment.
gekeurd op – volgende keuring

Keuringsstickers gekeurd op - volgende keuring

Keuringsstickers met de tekst gekeurd op – volgende keuring kunt u nu eenvoudig en voordelig bestellen in onze webshop. Met de gekeurd op – volgende keuring stickers ziet u snel wanneer er gekeurd is en wanneer de volgende keuring of inspectie moet plaats vinden. Verkrijgbaar in de kleuren zwart-wit, paars, groen en in de formaten rond 30mm en rond 40mm.

Lees meer
Geplaatst door Boy van Wandelen

Nu ook bij ons in het standaard assortiment, Jaartal keuringsstickers op rol!

Jaartal keuringsstickers op rolKeuringsstickers met (enkel) jaartallen geleverd op rol met 250 stuks. Deze keuringsstickers op rol zijn uitgevoerd in hoge kwaliteit UV inkjet op wit permanent zelfklevend vinyl. Ze zijn geschikt voor vlakke ondergronden. Waterbestendig, benzinevast, krasvast en kleurecht! Uitstekend geschikt voor buiten gebruik en blijven dan 1-2 jaar goed. We leveren deze keuringsstickers met 250 stuks op een rol met en een diameter van 30mm.

Lees meer
Geplaatst door Boy van Wandelen

WKaktie

 

Ook bij keuringssticker.com begint het al te kriebelen. Met het WK voor de deur leek het ons een goed idee om een mooie korting te geven op oranje keuringsstickers in combinatie met een controletang. Bekijk snel onze WK actiepakketten en profiteer vandaag nog van onze aanbieding.

Lees meer
Geplaatst door Boy van Wandelen

ultra-destructable-keuringsstickersEen keuringssticker ultradestructable heeft het voordeel dat deze zeer moeilijk te verwijderen is omdat hij in zeer kleine stukjes zal breken wanneer er geprobeerd wordt de sticker te verwijderen. Het zal veel tijd kosten om de keuringssticker van de ondergrond af te halen. Ook is het niet mogelijk om een ultradestructable keuringssticker los te halen en op een andere ondergrond over te plakken. Omdat de sticker zeer lastig te verwijderen is en in veel kleine stukjes zal breken, zijn ze ideaal om te gebruiken in openbare ruimten.

Lees meer
Geplaatst door Boy van Wandelen

keuringsstickers-zelfklvend-mat-zilver-polyesterKeuringsstickers op het materiaal mat zilver polyester zijn zeer dun met een permanente lijmlaag. Door het zilveren materiaal geven deze keuringsstickers een extra mooie uitstraling. Deze mat zilver polyester keuringsstickers zijn zeer geschikt voor buiten gebruik, omdat ze niet krimpen en maatvast zijn.
Mat zilver polyester is aluminium kleurig en wordt veel toegepast op ladders, steigers en andere gladde metalen ondergronden. Doordat het materiaal erg hard is zijn ze niet geschikt voor ruwe ondergronden. Het mat zilver polyester neemt de vorm van de ondergrond nameijk niet aan. Wel is het mogelijk om de mat zilver polyester keuringsstickers op een gebogen ondergrond te plakken. Polyester bevat geen chloor waardoor het een stuk milieuvriendelijker is dan zelfklevend vinyl.

Lees meer
Geplaatst door Boy van Wandelen