Neem contact op 073 642 23 34

VCA keuringsstickers nu ook in ons standaard assortiment

15-09-2014 10:41

Nu ook VCA keuringsstickers standaard in ons assortiment.

VCA keuringsstickers
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te beperken.

De VCA checklist is niet alleen een eenvoudige checklist. Het is een programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief getoetst kunnen worden. Bedrijven kunnen hierdoor aantonen ze zich aan bepaalde veiligheidseisen houden. In het VCA certificaat zijn onderwerpen opgenomen die ook in de Arbo-wet zijn vast gelegd. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om Risico- Inventarisatie en –Evaluatie, Beleidsverklaring en Persoonlijke beschermingsmiddelen.

Verschillende arbeidsmiddelen worden mechanisch gekeurd of geinspecteerd terwijl er ook elektrische delen op het arbeidsmiddel zitten. Deze zullen dan NEN3140 gekeurd moeten worden.

Doormiddel van een VCA keuringssticker laat u zien dat het mechanisch deel van het arbeidsmiddel goedgekeurd is. Deze kunt u voordelig in onze webshop bestellen in de formaten 30mm, 40mm rond en in de kleuren zwart-wit, paars of groen.

>> “klik hier voor een overzicht VCA keuringsstickers” <<

 

NEN3140 keuringsstickers
Zoals u zult begrijpen zullen ook de elektrische delen van het arbeidsmiddel gekeurd of geinspecteerd moeten worden. Deze keuring zal jaarlijks op basis van de norm NEN3140 worden uitgevoerd. Om aan te geven dat ook de elektrische delen van een arbeidsmiddel goedgekeurd zijn kunt u ook eenvoudig NEN3140 keuringsstickers in onze webshop bestellen.


“Klik hier voor een overzicht NEN3140 keuringsstickers”

Geplaatst in News door

Boy van Wandelen