Neem contact op 073 642 23 34

Keuringsstickers Ultra Destructible nu verkrijgbaar in ons assortiment

19-05-2014 09:16

ultra-destructible-keuringsstickers

Een keuringssticker ultradestructable heeft het voordeel dat deze zeer moeilijk te verwijderen is omdat hij in zeer kleine stukjes zal breken wanneer er geprobeerd wordt de sticker te verwijderen. Het zal veel tijd kosten om de keuringssticker van de ondergrond af te halen. Ook is het niet mogelijk om een ultradestructable keuringssticker los te halen en op een andere ondergrond over te plakken. Omdat de sticker zeer lastig te verwijderen is en in veel kleine stukjes zal breken, zijn ze ideaal om te gebruiken in openbare ruimten.

De keuringsstickers gemaakt van ultradestructible materiaal zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.Onze gezeefdrukte stickers zijn krasvast, benzinevast en kleurecht. De keuringsstickers gaan ongeveer 2 jaar mee, afhankelijk van de gebruiksintensiteit ( krasse, slijtage etc ).

De keuringsstickers op ultradestructible materiaal worden net als onze andere keuringsstickers op stroken van 5 stuks geleverd. Alle genoemde prijzen gelden voor een strook van 5 ultradestructible keuringsstickers.


De volgende ultra destructible keuringsstickers zijn standaard verkrijgbaar in ons assortiment:
 

-       Ø25mm  Vervaldatum - zwart/wit

-       Ø25mm  Volgende keuringsdatum - zwart/wit

-       Ø25mm  Volgende controle - zwart/wit

-       Ø25mm  Goedgekeurd tot zwart/wit

-       Ø25mm  Gekeurd volgens NEN3140 tot zwart/wit

-       Ø25mm  Volgende onderhoudsbeurt zwart/wit

-       Ø25mm  NEN1004 goedgekeurd tot zwart/wit

-       Ø25mm  NEN2484 goedgekeurd tot zwart/wit

 

U bestelt de ultra destructible keuringstickers op een strook van 5 stuks voor €0,44 excl btw , dat is slechts €0,088 per stuk!
Onze keuringsstickers zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in zelfklevend vinyl, uitgevoerd in zwart/wit of in meerdere kleuren en de formaten Ø25mm, Ø30mm en Ø40mm.

Geplaatst in News door

Boy van Wandelen