Neem contact op 073 642 23 34

Nu verkrijgbaar in ons standaar assortiment | Mat zilver polyester keuringsstickers

09-05-2014 10:28

mat-zilver-polyester-keuringstickersKeuringsstickers op het materiaal mat zilver polyester zijn zeer dun met een permanente lijmlaag. Door het zilveren materiaal geven deze keuringsstickers een extra mooie uitstraling. Deze mat zilver polyester keuringsstickers zijn zeer geschikt voor buiten gebruik, omdat ze niet krimpen en maatvast zijn. Mat zilver polyester is aluminium kleurig en wordt veel toegepast op ladders, steigers en andere gladde metalen ondergronden. Doordat het materiaal erg hard is zijn ze niet geschikt voor ruwe ondergronden. Het mat zilver polyester neemt de vorm van de ondergrond namelijk niet aan. Wel is het mogelijk om de mat zilver polyester keuringsstickers op een gebogen ondergrond te plakken. Polyester bevat geen chloor waardoor het een stuk milieuvriendelijker is dan zelfklevend vinyl.

Deze keuringsstickers worden in zeefdruk gedrukt waardoor ze krasvast, benzinevast en kleurecht zijn. De mat zilver polyester keuringsstickers gaan ongeveer 2 jaar mee gaan afhankelijk van de gebruiksintensiteit ( krassen,slijtage etc ).

Wilt u net wat meer uitstraling dan een witte zelfklevende keuringssticker dan kiest u voor deze mat zilver polyester stickers.

De keuringsstickers leveren wij net als onze andere keuringsstickers op stroken van 5 stuks. Alle genoemde prijzen gelden voor een strook van 5 stuks.

De volgende mat zilver polyester keuringsstickers zijn nu ook standaard verkrijgbaar in ons assortiment:

- Ø25mm Vervaldatum- mat zilver polyester
- Ø25mm Volgende keuringsdatum - mat zilver polyester
- Ø25mm Volgende controle - mat zilver polyester
- Ø25mm Goedgekeurd tot - mat zilver polyester
- Ø25mm Gekeurd volgens NEN3140 tot - mat zilver polyester
- Ø25mm Volgende onderhoudsbeurt - mat zilver polyester
- Ø25mm NEN1004 goedgekeurd tot - mat zilver polyester
- Ø25mm NEN2484 goedgekeurd tot - mat zilver polyester

Een strook van 5 keuringsstickers kost €0,40 excl btw , dat is slechts €0,080 per stuk! Deze keuringsstickers zijn ook verkrijgbaar in zelfklevend vinyl in zwart/wit en meerdere kleuren in de formaten Ø25mm, Ø30mm en Ø40mm.

Geplaatst in News door

Boy van Wandelen