Grafisch Nederland stort zich en masse op "houd afstand" drukwerk. Onze specialiteit, de sticker, speelt daarbij een belangrijke rol. De winkels liggen er mee vol. Zo erg zelfs, dat in heel Europa het vloerstickermateriaal is uitverkocht. 

Veelal te hoge prijzen bij collega's

Helaas zien wij dat er over het algemeen veel te hoge prijzen worden gevraagd voor met name vloerstickers. Vijftien euro voor een vloersticker van 40x40cm? Bij ons kost een vloersticker van 42 x 42 cm. € 2,70. In de juiste kwaliteit, met een dik antislip laminaat met certificaat voor winkels. € 2,70, dat is 18%, oftwel ruim 5 keer meer stickers voor je geld, dus meer veiligheid! Maar pictogrammen.nl heeft nog meer gedaan om te helpen:

Prijzen pictogrammen verlaagd en extra pictogrammen toegevoegd

Naast de lage prijzen voor de afstand stickers hebben wij ook de prijzen van een aantal toepasselijke gebodsborden verlaagd. De prijzen van de standaard vinyl stickers "handen wassen verplicht", "handen desinfecteren verplicht" en "mondkapje verplicht". Van de eerste twee genoemde pictogrammen zijn ook versies met tekst nieuw toegevoegd, zowel liggend als staand.

Verzendkosten aangepast

Tot slot zijn de verzendkosten tijdelijk verlaagd van € 7,80 naar € 5,95 en laten we deze vervallen bij orders van €39,00 excl. BTW en meer.

Waarom geven jullie de stickers niet gratis weg?

Sorry, maar daarvoor zijn wij simpelweg te klein. En hoewel we er uitstekend voor staan is de toekomst voor ons ook ongewis. Laten we hopen dat onze stickers snel niet meer nodig zijn ...

 

button Covid-19 pictogrammen en stickers