Neem contact op 073 642 23 34

Waarom uw keuringsstickers bestellen bij keuringssticker.com

29-10-2014 12:18

10 redenen om uw keuringsstickers te bestellen op keuringssticker.com

 

1.   Wij hebben 52 jaar ervaring en daardoor simpelweg de béste op dit gebied.
2.   Wij hanteren altijd de allerbeste kwaliteit en de voordeligste prijs!
3.   Wij hebben een eigen machinepark in huis waardoor wij onze stickers zelf produceren en niet
      importeren uit China of lage lonen landen.
4.   Wij hebben 100.000+ keuringsstickers op voorraad die we nog dagelijks aanvullen.
5.   Wij geven u altijd een eerlijk advies en garanderen u een uitstekende service.
6.   Wij verpakken onze producten netjes en versturen dit altijd in een doos met track en trace.
7.   Wij zijn géén tussenhandelaar, u bestelt direct bij de drukker!
8.   Wij reageren altijd snel op uw vragen en zorgen voor een correcte afhandeling.
9.   Geen minimale afname, u bestelt al vanaf 1 stuks.
10. Vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!


Keuringsstickers eenvoudig en direct uit ons standaard assortiment bestellen.
 

Standaard keuringsstickers geleverd op strook

Keuringsstickers geleverd op strook

Wij hebben een ruime keuze keuringsstickers in ons standaard assortiment. Deze kunt u eenvoudig en direct in onze webshop bestellen. Wij hebben deze in verschillende kleuren, formaten en soorten. De Stickers zijn direct uit voorraad leverbaar. U heeft onder andere de keuze uit een ronde keuringssticker met een centrale standaard tekst of met een centraal standaard jaartal. Elke tekst is leverbaar in zwart-wit en 5 kleuren. De stickers zijn hoogwaardig gedrukt in zeefdruk op wit permanent klevend vinyl, krasvast, bezinevast, kleurecht en geschikt voor buiten. Zeefdrukstickers zijn minimaal 2 jaar kleurecht. Kleuren leverbaar met een diameter van 30 mm. en 40 mm rond. Zwart-wit is verkrijgbaar in 25, 30 en 40 mm. De zeefdruk keuringsstickers worden geleverd op een strook met 5 stuks. Ook heeft u de keuze uit een rechthoekige keuringssticker 30x50mm in de kleur zwart wit. Verkrijgbaar met verschillende teksten onder andere: volgende keuringsdatum, vervaldatum, volgende controle, volgende onderhoudsbeurt, goedgekeurd tot en gekeurd volgens NEN3140. De genoemde prijzen gelden voor een strook van 5 keuringsstickers.


Keuringsstickers geleverd op rollen

Standaard keuringsstickers geleverd op rollen


Erg handig voor alle
keurmeesters in Nederland! Ook direct uit ons standaard assortiment leverbaar zijn de keuringsstickers op rol. Uitgevoerd in hoogwaardig UV Inkjet op wit permanent klevend vinyl. Deze keuringsstickers op rol zijn geschikt voor vlakke ondergronden. Ze zijn waterbestendig, benzinevast, krasvast en kleurecht. Deze keuringstickers zijn uitstekend geschikt voor buiten gebruik en blijven dan 1 tot 2 jaar goed. Leverbaar met een diameter van 30 mm. De stickers worden geleverd op rollen van 250 stuks.Zelf uw unieke keuringssticker met tekst maken met onze online editor!

Wij bieden u de mogelijkheid om online uw eigen keuringssticker te ontwerpen met tekst en deze voordelig te bestellen. De keuringsstickers worden gedrukt in zeefdruk! Ze zijn geschikt voor outdoor gebruik want zeefdruk is kleurecht, krasvast en benzinevast.

U heeft de keuze uit een aantal templates met basis lay-outs. Zelf uw unieke keuringssticker met tekst maken met onze online editorDe formaten die gevoerd worden zijn 30 mm. rond en 40 mm. rond. Qua kleurgebruik heeft u de keuze uit grijs, bruin, oranje, paars, groen en blauw. U kunt ook het startjaar van de keuringssticker kiezen. De keuringsstickers worden per 5 stuks op een strook geleverd.

In onze online keuringssticker editor kunt u uw eigen tekst invullen. Volg stap voor stap de keuzes en u heeft snel uw keuringsstickers met eigen tekst in huis. De stickers worden uiterlijk 6 werkdagen nadat u ze besteld en betaald heeft verstuurd.

 

Keuringsstickers op maat laten maken? Ook daar zijn wij de beste in!

Bij onze zuster site, Stickers.nl is alles mogelijk op het gebied van maatwerk keuringsstickers.
Wij kunnen de keuringsstickers in vele technieken aanbieden. Of het nu gaat om printen of drukken wij kunnen het allemaal. Ook is het mogelijk uw keuringsstickers met oplopende nummering te maken. Al onze keuringsstickers op maat zijn kleurecht,weersbestendig en ook te gebruiken buiten. Wij kunnen de stickers los leveren, op vellen of stroken en op rollen. Elk formaat en vorm is mogelijk en worden digitaal gestanst en dit zonder extra kosten! Doordat u rechtstreeks bij de drukker besteld heeft u uw bestelling snel en voordelig in huis!

          Lees hier meer over maatwerk keuringsstickers op onze zustersite Stickers.nl

Altijd de scherpste prijs!

Keuringsstickers rechtstreeks van de drukker!Hoogwaardige kwaliteit keuringsstickers!

 

Wij leveren ook professionele controletangen/priktangen voor uw keuringsstickers.

Onze professionele keuringssticker priktangen zijn uitgevoerd in massief metaal. Wij kunnen u deze in 2 verschillende uitvoeringen leveren. De controletang 30 mm. bek met 2 mm. rond gat. Deze kniptang is geschikt voor onze keuringsstickers met een formaat van 25 mm. en 30 mm.diameter. De priktang 50 mm. bek met 3 mm. rond gat is geschikt voor zowel de 30 mm., de 40 mm. en de rechthoekige keuringsstickers. Voor allbei de uitvoeringen geldt dat deze een uitstekend zicht hebben waar u het gat knipt. Onze tangen zijn van hoge kwaliteit en de moeite waard om ook te bestellen.

Bekijk hier onze professionele controletangen in 2 uitvoeringen

 

Geplaatst in News door

Boy van Wandelen