Keuze uit verschillende keuringspakketten

Er zijn 12 verschillende pakketten waaruit gekozen kan worden. 6 keuring aktie pakketten met 6 verschillende keuring teksten in het formaat 30mm rond, 6 pakketten met het formaat 40mm rond en in de kleur oranje. Bij elk pakket heeft u de keuze uit 10, 25, 50 of 100 stroken van 5 keuringsstickers per strook. Bij elke pakket zit een kniptang bijgevoegd. Op onze keuringspakketten ontvangt u standaard 10% voordeel korting!

Ook keuringspakketten verkrijgbaar met keuringsstickers op rol!

Ook voor keurmeesters hebben wij de keuze uit keuringsstickers geleverd op rol. Deze worden geleverd met 250 stuks op een rol met een diameter van 30mm en zijn uitgevoerd in hoogwaardig UV Inkjet op wit permanent klevend vinyl. Onze keuringsstickers op rol zijn geschikt voor vlakke ondergronden. Ze zijn waterbestendig, benzinevast, krasvast en kleurecht. Deze keuringstickers zijn uitstekend geschikt voor buiten gebruik en blijven dan 1 tot 2 jaar goed. U heeft in deze pakketten de keuze uit 3 verschillende kleuren; zwart-wit, paars en groen.

Uw keuringssticker in een andere kleur bestellen? Geen probleem!

Mocht u een andere kleur keuringssticker willen in plaats van de oranje, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Kies uit een keuringspakket en vul bij het veld "opmerkingen" bij het afrekenen in de winkelwagen de gewenste kleur in. Dit geldt voor de keuringsstickers geleverd op strook van 5 stuks en niet voor de keuringsstickers op rol.

U heeft de keuze uit de kleuren: 

Oranje, Paars, Groen, Bruin, Grijs en Zwart / Wit

De stickers zijn gedrukt in zeefdruk op wit permanent klevend vinyl, krasvast, bezinevast, kleurecht en geschikt voor buiten.

Wilt u de keuringsstickers op rol in een andere kleur? Dan kunt u een offerte aanvragen op onze zustersticker www.stickers.nl of bellen met 073 - 642 23 34

Copyright © 2016 Keuringssticker.com