Online uw eigen keuringssticker met tekst maken

Keuringssticker.com biedt u de mogelijkheid om online uw eigen tekst in te voeren en voordelig te bestellen. De keuringsstickers worden gedrukt in zeefdruk! Ze zijn geschikt voor outdoor gebruik want zeefdruk is kleurecht, krasvast en benzinevast. Een robuustere sticker is er niet.

 

Keuzemogelijkheden en prijzenprijstabel-keuringssticker-eigen-tekst

U heeft de keuze uit een aantal templates met basis lay-outs. De formaten die gevoerd worden zijn 30 mm. rond en 40 mm. rond. Qua kleurgebruik heeft u de keuze uit grijs, oranje, paars, groen en blauw. U kunt ook het startjaar van de keuringssticker kiezen. De keuringsstickers worden per 5 stuks op een strook geleverd. De prijzen in de tabel zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Online Editor

in de online editor kunt u eenvoudig uw tekst maken en geheel naar uw wensen aanpassen. Voordat u de stickers ontwerpt maakt u eenvoudig stap voor stap de keuzes in formaat, aantal etc. De stickers worden uiterlijk 6 werkdagen nadat u ze bestelt verstuurd, mits u betaald heeft. Klik op de onderstaande button om naar de pagina te gaan.

 

Link naar de online keuringsstickers ontwerpen

Copyright © 2016 Keuringssticker.com